Skrudinti avinžirniai juodame šokolade
- Gamintojas: Roundooze
Prekės kodas: 810234
€ 3.90
Du kartus skrudinti avinžirniai yra aplieti klasikiniu aukštos kokybės juoduoju šokoladu.
Skrudintuose avinžirniuose nėra glitimo ir jie yra ypač maistingi – pilni baltymų ir skaidulų.
Kaip pagaminti šie avinžirniai?
- Pasirenkami aukščiausios kokybės avinžirniai.
- Jie kepami ant ugnies ir 10 dienų „ilsisi“ maišuose, tada vėl skrudinami ir po to 30 dienų vėl „ilsisi“ gryname ore.
- Avinžirniai pamirkomi ir „ilsisi“ dar vieną dieną.
- Jie paskutinį kartą skrudinami didžiulėse skardinėse keptuvėse.
Nepaprasto skonio ir tekstūros avinžirniai per 45 dienas virsta Viduržemio jūros regiono stiliaus skrudintais avinžirniais!
Alergenai: gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje.
Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
Kilmės šalis: Lietuva
Skrudinti avinžirniai 42 %, šokoladas 42 % (cukrus, kakavos masė, kakavos aliejus, kakavos milteliai, emulsiklis (E322), cukrus 16 %, poliravimo priemonė (E904), dažiklis (E171, E172).
Produkto maistingumas | 100 g |
Energetinė vertė | 1800 kJ / 430 kcal |
Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 20 g / 12 g |
Angliavandeniai / iš kurių cukrų | 57 g / 20 g |
Skaidulinės medžiagos | 15 g |
Baltymai | 9 g |
Druska | 0,3 g |
Gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.