Sel la vie
Sel la vie – tai istorija apie žmogų, kuris išsiruošė atviromis akimis ir širdimi patirti nuotykių ir atrado neįtikėtinai vertingą „baltąjį auksą“.
Jau daugiau nei tūkstantį metų gurmaniška Fleur de Sel druska vadinama „baltuoju auksu“. Kodėl? Į Guérande įlanką sąsiauriu įtekantis jūros vanduo su potvyniais ir atoslūgiais per daugybę baseinų patenka į tikrus druskų telkinius. Ją išvalo ne tik ten esančios midijos ir augalai, bet ir vis seklesni baseinai bei dažnai šviečianti saulė, todėl tokia druska sukaupia neprilygstamą mineralų kiekį.
Fleur de Sel druska ypač pabrėžia kiekvieno maisto natūralų aromatą ir įspūdingai išryškina geriausius skonius. Su šia jūros druska kiekvienas patiekalas tampa unikalus.