Liofilizuoti vaisiai ir uogos

Šaltyje džiovinti ananasai
- 10 %
13 g
Šaltyje džiovinti ananasai
- Liofilizuoti ananasai.
- 98 % išlikusių vitaminų.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 1.89 € 2.10
Šaltyje džiovinti bananai
- 10 %
20 g
Šaltyje džiovinti bananai
- Liofilizuoti bananai.
- 98 % išlikusių vitaminų.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 1.89 € 2.10
Šaltyje džiovinti mangai
- 10 %
11 g
Šaltyje džiovinti mangai
- Liofilizuoti mangai.
- 98 % išlikusių vitaminų.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 1.89 € 2.10
Šaltyje džiovinti užkandžiai „Linksmi“
- 10 %
13 g
Šaltyje džiovinti užkandžiai „Linksmi“
- Apelsinų ir avižinių dribsnių skonio.
- Natūralus užkandis.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 1.89 € 2.10
Šaltyje džiovinti užkandžiai „Nuodėmingi“
- 10 %
13 g
Šaltyje džiovinti užkandžiai „Nuodėmingi“
- Braškių, bananų, jogurto skonio.
- Natūralus užkandis.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 1.89 € 2.10
Šaltyje džiovinti užkandžiai „Puikūs“
- 10 %
13 g
Šaltyje džiovinti užkandžiai „Puikūs“
- Braškių, bananų, mangų skonio.
- Natūralus užkandis.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 1.89 € 2.10
Šaltyje džiovintos braškės
- 10 %
11 g
Šaltyje džiovintos braškės
- Liofilizuotos braškės.
- 98 % išlikusių vitaminų.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 1.89 € 2.10
Šaltyje džiovintos šilauogės
- 10 %
11 g
Šaltyje džiovintos šilauogės
- Liofilizuotos šilauogės.
- 98 % išlikusių vitaminų.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 1.89 € 2.10
Šaltyje džiovintos braškės
30 g
Šaltyje džiovintos braškės
- Liofilizuotos braškės.
- 98 % išlikusių vitaminų.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 4.90
Šaltyje džiovinti mangai
50 g
Šaltyje džiovinti mangai
- Liofilizuoti mangai.
- 98 % išlikusių vitaminų.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 6.50
Šaltyje džiovinti ananasai
70 g
Šaltyje džiovinti ananasai
- Liofilizuoti ananasai.
- 98 % išlikusių vitaminų.
- Be pridėtinio cukraus.
€ 8.90
Liofilizuotų vaisių rinkinys
3 vnt.
Liofilizuotų vaisių rinkinys
- Braškės, mangai, ananasai.
- Be pridėtinio cukraus.
- Puiki idėja dovanai!
€ 22.50

Liofilizacija – tai procesas, kurio metu vaisiai ir uogos džiovinami dideliame šaltyje (-80 °C). Liofilizuojant  nenaudojamos jokios cheminės medžiagos ar konservantai ir yra išsaugoma praktiškai 100 proc. produktuose esančių biologiškai vertingų medžiagų. Pavyzdžiui, džiovinant įprastu būdu, vitamino C produkte lieka tik apie 40 proc., šaldant – iki 85 proc., o štai liofilizuojant – net iki 98 proc. Liofilizacija turi dar vieną privalumą – uogos ir vaisiai išlaiko pirminę formą, o jų tekstūra yra traški ir puri, tačiau 10 kartų lengvesnė, nes uogoje nebelieka vandens.