Grietinės ir svogūnų skonio avinžirniai
- Gamintojas: Roundooze
Prekės kodas: 810395
€ 3.90
Grietinės skonis ir subtilūs svogūnų prieskoniai sukuria pažįstamą, bet kartu ir išskirtinį avinžirnių skonį.
Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia pusiausvyros tarp skonio malonumo ir sveikos mitybos – jų skonis neįtikėtinai panašus į bulvių traškučius.
Skrudintuose avinžirniuose nėra glitimo ir jie yra ypač maistingi – pilni baltymų ir skaidulų.
Kaip pagaminti šie avinžirniai?
- Pasirenkami aukščiausios kokybės avinžirniai.
- Jie kepami ant ugnies ir 10 dienų „ilsisi“ maišuose, tada vėl skrudinami ir po to 30 dienų vėl „ilsisi“ gryname ore.
- Avinžirniai pamirkomi ir „ilsisi“ dar vieną dieną.
- Jie paskutinį kartą skrudinami didžiulėse skardinėse keptuvėse.
Nepaprasto skonio ir tekstūros avinžirniai per 45 dienas virsta Viduržemio jūros regiono stiliaus skrudintais avinžirniais!
Alergenai: gali būti glitimo, sezamo sėklų žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje.
Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
Kilmės šalis: Lietuva
Skrudinti avinžirniai 92%, prieskonių mišinys 8 % (maltodekstrinas, druska, svogūnų milteliai, cukrus, grietinėlės milteliai, mielių ekstrakto milteliai, česnakų milteliai, petražolės, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis E330, kvapnioji medžiaga).
Produkto maistingumas | 100 g |
Energetinė vertė | 1713 kJ/ 406 kcal |
Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 9,1 g / 1,09 g |
Angliavandeniai / iš kurių cukrų | 60,13 g / 3,06 g |
Skaidulinės medžiagos | 4,3 g |
Baltymai | 23,1 g |
Druska | 1,98 g |
Gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.