Skrudinti sūdyti avinžirniai
- Gamintojas: Roundooze
- Sveikas užkandis.
- Be glitimo.
- Gausu baltymų ir skaidulų.
Papildomos paslaugos:
Prekės kodas: 810227
€ 2.90
Lengvai sūdyti skrudinti avinžirniai – puikus ir sveikas užkandis išalkus.
Skrudintuose avinžirniuose nėra glitimo ir jie yra ypač maistingi – pilni baltymų ir skaidulų.
Kaip pagaminti šie avinžirniai?
- Pasirenkami aukščiausios kokybės avinžirniai.
- Jie kepami ant ugnies ir 10 dienų „ilsisi“ maišuose, tada vėl skrudinami ir po to 30 dienų vėl „ilsisi“ gryname ore.
- Avinžirniai pamirkomi ir „ilsisi“ dar vieną dieną.
- Jie paskutinį kartą skrudinami didžiulėse skardinėse keptuvėse.
Nepaprasto skonio ir tekstūros avinžirniai per 45 dienas virsta Viduržemio jūros regiono stiliaus skrudintais avinžirniais!
Alergenai: gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje.
Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
Kilmės šalis: Lietuva
Skrudinti avinžirniai (97 %), druska (3 %).
Produkto maistingumas | 100 g |
Energetinė vertė | 1627,58 kJ / 389 kcal |
Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 7 g / 1 g |
Angliavandeniai / iš kurių cukrų | 60 g / 8 g |
Skaidulinės medžiagos | 7 g |
Baltymai | 21 g |
Druska | 3 g |
Gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.