Rugių sėlenų traškučiai su česnakais

- Skanus ir sveikas užkandis.
- Gausus skaidulinių medžiagų.
- Aktyvina žarnyno veiklą.

100 g

Papildomos paslaugos:

Prekės kodas: 124237

€ 2.30

Rugių sėlenėlių traškučiai – tai skanus ir sveikas užkandis, puikiai derantis ir su įvairiais pagardais, užtepėlėmis, salotomis ar sriuba.

Sėlenos – tai grūdų luobelės. Maistinės sėlenėlės gerina žarnyno peristaltiką, aktyvina žarnyno veiklą. Rugių sėlenėlėse gausu skaidulinių ir mineralinių medžiagų: magnio, fosforo, geležies; vitaminų: B1, B2, B6, B9, pantoteno rūgšties.

Rugių sėlenėlių traškučiai paskaninti džiovintais česnakais ir saulėgrąžų, sezamų, linų sėklomis. Sėklos suteikia energijos (tai labai kaloringi produktai) ir praturtina traškučius vitaminais A, D, E; polinesočiosiomis riebalų rūgštimis, mineralinėmis medžiagomis (cinku, kalciu, jodu, fluoru, geležimi), baltymais.

Kilmės šalis: Lietuva

Sudedamosios dalys: rugių sėlenėlės (68%), saulėgrąžų sėklos, sezamo sėklos, česnakų granulės (6.5%), kmynai, joduota valgomoji druska.

Gali būti kiaušinių, pieno pėdsakų.

Vidutinė 100 g produkto maistinė ir energinė vertė:

Energinė vertė
1242 kJ / 297 kcal
Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
13,1 g / 1,3 g
Angliavandeniai / iš kurių cukrų29,7 g / 0,3 g
Baltymai17,3 g
Druska (natūraliai žaliavoje esantis natris)
1,5 g

Įvertink ir tu!

Dėmesio: HTML žymės nepalaikomos!
    Prastai            Gerai