- 15 %

Panettone su persikais, šokoladu, amaretu

- Itališko skonio gabalėlis!
- 250 m. gamybos receptas.
- Originali XIX a. pakuotė.

750 g

Papildomos paslaugos:

Prekės kodas: PB750GPA

€ 25.90

€ 30.50

Panettone Baj – tai seniausias tradicijas turintis šventinis pyragas, 2020 m. laimėjęs apdovanojimą konkurse „Tarptautinis skonio menas“ ir pripažintas geriausiu panetonu Italijoje. Jo kokybę atspindi iki šių dienų naudojamas 250 metų receptas, kurį sudaro tik aukščiausios kokybės ingredientai, perduodami iš kartos į kartą.

Beje, pyrago raugo receptas yra ypač gerai saugomas konditerijos šefų ir nuolat su meile atnaujinamas. Net buvo juokaujama, kad „kai Milane dar nebuvo tramvajaus, Panettone Baj jau buvo ragaujamas“.

Šis velykinis panetonė pyragas – tai originali ir kūrybiška senovinio recepto interpretacija – panetonas su persikais. Tešloje įmaišyti cukruoti persikai, šokoladas ir „Tonda Gentile Trilobata“ itališkas lazdyno riešutų glajus, padengtas skaniais trupininiais amareto grūdeliais. Panettone brandintas pyragas yra be konservantų ir cheminių priedų.

Dalinkitės pyragu, pagardintu persikais ir šokoladu, kartu su savo artimiausiais žmonėmis ir pajuskite, kaip gražiausios metų šventės tampa dar jaukesnės ir kvapnesnės!

Alergenai: gali būti riešutų ir garstyčių pėdsakų.

Galiojimo data: iki 2023 m. liepos mėn.

Kilmės šalis: Italija

Minkšti kvietiniai miltai 0 TIPO, 15 % cukruotų persikų kubeliai (persikai, gliukozės / fruktozės sirupas, sacharozė, koncentruotos citrinų sultys), sviestas, cukrus, A kategorijos kiaušinių tryniai, šokoladas 6 % (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas), natūralios mielės (minkšti kvietiniai miltai 0 TIPO, vanduo). Emulsikliai: riebalų rūgščių mono ir digliceridai, šviežias nenugriebtas pienas 3 %, cukraus sirupas, druska, medus, gliukozės / fruktozės sirupas, miežiai, natūralūs skoniai, natūralus Burbono vanilės skonis.

Glazūros Ingredientai 12 %: cukrus, A kategorijos kiaušinių tryniai, Tonda Gentile Trilobata lazdyno riešutai 9 %, ryžių miltai, ryžių krakmolas, cukrus (cukrus, kviečių krakmolas), saulėgrąžų aliejus, natūralūs skoniai. Amareto grūdeliai 5 %: cukrus, abrikosai, migdolai 18 %, kiaušinio baltymas, laktozė ir pieno baltymai. Kvapiosios medžiagos, rauginimo medžiaga: natrio karbonatas.

Gali būti riešutų ir garstyčių pėdsakų.

Įvertink ir tu!

Dėmesio: HTML žymės nepalaikomos!
    Prastai            Gerai