Skrudinti sūdyti avinžirniai

- Sveikas užkandis.
- Be glitimo.
- Gausu baltymų ir skaidulų.

150 g

Papildomos paslaugos:

Prekės kodas: 810227

€ 2.90

Lengvai sūdyti skrudinti avinžirniai – puikus ir sveikas užkandis išalkus.

Skrudintuose avinžirniuose nėra glitimo ir jie yra ypač maistingi – pilni baltymų ir skaidulų. 

Kaip pagaminti šie avinžirniai?

  1. Pasirenkami aukščiausios kokybės avinžirniai.
  2. Jie kepami ant ugnies ir 10 dienų „ilsisi“ maišuose, tada vėl skrudinami ir po to 30 dienų vėl „ilsisi“ gryname ore.
  3. Avinžirniai pamirkomi ir „ilsisi“ dar vieną dieną.
  4. Jie paskutinį kartą skrudinami didžiulėse skardinėse keptuvėse.

Nepaprasto skonio ir tekstūros avinžirniai per 45 dienas virsta Viduržemio jūros regiono stiliaus skrudintais avinžirniais!

Alergenai: gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų. 

Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. 

Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Kilmės šalis: Lietuva

Skrudinti avinžirniai (97 %), druska (3 %). 

Produkto maistingumas
100 g
Energetinė vertė
1627,58 kJ / 389 kcal
Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
7 g / 1 g
Angliavandeniai / iš kurių cukrų
60 g / 8 g
Skaidulinės medžiagos
7 g
Baltymai
21 g
Druska
3 g

Gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Įvertink ir tu!

Dėmesio: HTML žymės nepalaikomos!
    Prastai            Gerai