Avinžirniai pieniškame šokolade su moka

- Mokos skonio.
- Be glitimo.
- Gausu baltymų ir skaidulų.

150 g

Papildomos paslaugos:

Prekės kodas: 810210

€ 3.90

Du kartus skrudinti avinžirniai, aplieti kavos skonio pienišku šokoladu. Tirpstantys burnoje avinžirniai primena tiramisu desertą.

Skrudintuose avinžirniuose nėra glitimo ir jie yra ypač maistingi – pilni baltymų ir skaidulų. 

Kaip pagaminti šie avinžirniai?

  1. Pasirenkami aukščiausios kokybės avinžirniai.
  2. Jie kepami ant ugnies ir 10 dienų „ilsisi“ maišuose, tada vėl skrudinami ir po to 30 dienų vėl „ilsisi“ gryname ore.
  3. Avinžirniai pamirkomi ir „ilsisi“ dar vieną dieną.
  4. Jie paskutinį kartą skrudinami didžiulėse skardinėse keptuvėse.

Nepaprasto skonio ir tekstūros avinžirniai per 45 dienas virsta Viduržemio jūros regiono stiliaus skrudintais avinžirniais!

Alergenai: gali būti glitimo, pieno (įskaitant laktozę) ir kitų riešutų pėdsakų.

Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. 

Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Kilmės šalis: Lietuva

Skrudinti avinžirniai (42 %), šokoladas (42 %) (cukrus, kakavos aliejus, pieno milteliai, kakavos masė, mokos kvapioji medžiaga, emulsiklis (E322), cukrus (16 %), blizgiklis (E904). 

Produkto maistingumas
100 g
Energetinė vertė
2055,13 kJ / 491,19 kcal
Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
21,16 g / 11,05 g
Angliavandeniai / iš kurių cukrų
61,87 g / 38,94 g
Skaidulinės medžiagos
7,20 g
Baltymai
13,32 g
Druska
0,26 g

Gali būti glitimo, pieno (įskaitant laktozę) ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Įvertink ir tu!

Dėmesio: HTML žymės nepalaikomos!
    Prastai            Gerai