Fermentuotas avižų gėrimo koncentratas
- Gamintojas: Geros bakterijos
Prekės kodas: GER-BAK-avizos750
€ 8.99
Subtilaus skonio natūralus avižų gėrimo koncentratas – tai nesenstanti ir net išrankiausiam skoniui pataikaujanti klasika.
Vos keli lašai fermentuoto gėrimo koncentrato idealiai papildys bet kokį augalinės kilmės patiekalą ar gėrimą.
Lengva švelni rūgštelė ir jokio specifinio poskonio – džiaugsis tėvų širdys, kai išrankūs mažieji ragautojai su malonumu valgys avižų gėrimo koncentratu pagardintą maistą.
Visi gerųjų bakterijų koncentratai yra:
- tik aukščiausios kokybės, natūralūs ir nepasterizuoti,
- tinkami vaikams,
- gaminami be laktozės, be gliuteno, be pridėtinio cukraus, be jokių papildomų priemaišų,
- augalinės kilmės, tad tinkami veganams.
Sudedamosios dalys: vanduo, avižiniai dribsniai 10 %, raugas.
Vartojimas: po vieną arbatinį šaukštelį neskiesto koncentrato įmaišykite į augalinį maistą (vaisių, daržovių salotas, košes, sriubas ir pan.) 3 kartus per dieną. Jei maistas nėra tinkamas įmaišyti koncentratą (pvz., pusryčiams valgote sumuštinį), galite pasigaminti fermentuotą gėrimą. Į stiklinę vandens ar sulčių įmaišykite arbatinį šaukštelį koncentrato ir valgydami užsigerkite šiuo gėrimu.
Svarbu:
- Prieš pilant koncentratą, termiškai apdorotas maistas turi būti atvėsęs iki 40 laipsnių temperatūros.
- Į termiškai neapdorotą/žalią maistą (salotas, mišraines, trintų vaisių desertus) įpylus koncentrato, palikite patiekalą kuriam laikui fermentuotis ir tik tada valgykite.
- Koncentrato taip pat galite įpilti į blynų, duonos, pyrago tešlą.
- Minimalus koncentrato kiekis vienai porcijai maisto ar stiklinei gėrimo – 1 arbatinis šaukštelis.
Geriausias iki: žiūrėti ant dangtelio.
Laikymo sąlygos: laikykite nuo +2 iki +18 laipsnių temperatūroje arba šaldytuve. Atidarius rekomenduojame laikyti šaldytuve.
Kilmės šalis: Lietuva
Sudedamosios dalys: vanduo, avižiniai dribsniai 10 %, raugas.
Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė | 100 kJ / 24 kcal |
Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,3 g / 0,075 g |
Angliavandeniai / iš kurių cukrų | 4,3 g / 0,7 g |
Baltymai | 0,9 g |
Druska | 1,7 g |