Čili skonio avinžirniai
- Gamintojas: Roundooze
Prekės kodas: cili
€ 4.00
Čili prieskoniai sukuria išskirtinį avinžirnių skonį! Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia pusiausvyros tarp skonio malonumo ir sveikos mitybos.
Skanūs čili skonio avinžirniai yra sveikatai palankesnė alternatyva įprastiems bulvių traškučiams.
- Daug baltymų ir skaidulų.
- Be GMO (genetiškai modifikuotų organizmų), gliuteno, palmių aliejaus, pridėtinio cukraus.
- Mažai sočiųjų riebalų, cukraus.
- Džiovinti, o ne kepti.
Kaip pagaminti šie avinžirniai?
- Pasirenkami aukščiausios kokybės avinžirniai.
- Jie kepami ant ugnies ir 10 dienų „ilsisi“ maišuose, tada vėl skrudinami ir po to 30 dienų vėl „ilsisi“ gryname ore.
- Avinžirniai pamirkomi ir „ilsisi“ dar vieną dieną.
- Jie paskutinį kartą skrudinami didžiulėse skardinėse keptuvėse.
Nepaprasto skonio ir tekstūros avinžirniai per 45 dienas virsta Viduržemio jūros regiono stiliaus skrudintais avinžirniais!
Alergenai: gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje.
Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
Kilmės šalis: Lietuva
Skrudinti avinžirniai (92 %), prieskonių mišinys 8 % (gliukozė, ryžių miltai, valgomoji druska. kvapiosios medžiagos), rapsų aliejus, prieskoniai: rūkyta paprika, džiovintos daržovės (pomidorų milteliai, svogūnai, česnakai, malto-dekstrinas, lipnumą reguliuojanti medžiaga E551, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, E270.
Produkto maistingumas | 100 g |
Energetinė vertė | 1655 kJ / 393 kcal |
Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 9,6 g / 0,84 g |
Angliavandeniai / iš kurių cukrų | 59,1 g / 3,79 g |
Skaidulinės medžiagos | 9 g |
Baltymai | 22,1 g |
Druska | 1.24 g |
Gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.