Čili skonio avinžirniai

- Sveikas užkandis.
- Be glitimo.
- Gausu baltymų ir skaidulų.

150 g

Papildomos paslaugos:

Prekės kodas: cili

€ 4.00

Čili prieskoniai sukuria išskirtinį avinžirnių skonį! Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia pusiausvyros tarp skonio malonumo ir sveikos mitybos.

Skanūs čili skonio avinžirniai yra sveikatai palankesnė alternatyva įprastiems bulvių traškučiams.  

  • Daug baltymų ir skaidulų.
  • Be GMO (genetiškai modifikuotų organizmų), gliuteno, palmių aliejaus, pridėtinio cukraus.
  • Mažai sočiųjų riebalų, cukraus.
  • Džiovinti, o ne kepti.

Kaip pagaminti šie avinžirniai?

  1. Pasirenkami aukščiausios kokybės avinžirniai.
  2. Jie kepami ant ugnies ir 10 dienų „ilsisi“ maišuose, tada vėl skrudinami ir po to 30 dienų vėl „ilsisi“ gryname ore.
  3. Avinžirniai pamirkomi ir „ilsisi“ dar vieną dieną.
  4. Jie paskutinį kartą skrudinami didžiulėse skardinėse keptuvėse.

Nepaprasto skonio ir tekstūros avinžirniai per 45 dienas virsta Viduržemio jūros regiono stiliaus skrudintais avinžirniais!

Alergenai: gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų. 

Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. 

Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Kilmės šalis: Lietuva

Skrudinti avinžirniai (92 %), prieskonių mišinys 8 % (gliukozė, ryžių miltai, valgomoji druska. kvapiosios medžiagos), rapsų aliejus, prieskoniai: rūkyta paprika, džiovintos daržovės (pomidorų milteliai, svogūnai, česnakai, malto-dekstrinas, lipnumą reguliuojanti medžiaga E551, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, E270.


Produkto maistingumas
100 g
Energetinė vertė
1655 kJ / 393 kcal
Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

9,6 g / 0,84 g

Angliavandeniai / iš kurių cukrų
59,1 g / 3,79 g
Skaidulinės medžiagos
9 g
Baltymai
22,1 g
Druska
1.24 g

Gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Įvertink ir tu!

Dėmesio: HTML žymės nepalaikomos!
    Prastai            Gerai