Avinžirniai pieniškame šokolade su kakava
- Gamintojas: Roundooze
Prekės kodas: 810197
€ 3.90
Du kartus skrudinti avinžirniai aplieti plonu šokolado sluoksniu ir apibarstyti kakavos milteliais. Jie primena šokoladinių triufelių skonį.
Skrudintuose avinžirniuose nėra glitimo ir jie yra ypač maistingi – pilni baltymų ir skaidulų.
Kaip pagaminti šie avinžirniai?
- Pasirenkami aukščiausios kokybės avinžirniai.
- Jie kepami ant ugnies ir 10 dienų „ilsisi“ maišuose, tada vėl skrudinami ir po to 30 dienų vėl „ilsisi“ gryname ore.
- Avinžirniai pamirkomi ir „ilsisi“ dar vieną dieną.
- Jie paskutinį kartą skrudinami didžiulėse skardinėse keptuvėse.
Nepaprasto skonio ir tekstūros avinžirniai per 45 dienas virsta Viduržemio jūros regiono stiliaus skrudintais avinžirniais!
Alergenai: gali būti glitimo, pieno (įskaitant laktozę) ir kitų riešutų pėdsakų.
Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje.
Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
Kilmės šalis: Lietuva
Skrudinti avinžirniai (42 %), šokoladas (42 %) (cukrus, kakavos aliejus, pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis (E322), cukrus (16 %), blizgiklis (E904).
Produkto maistingumas | 100 g |
Energetinė vertė | 2062,71 kJ / 493 kcal |
Riebalai / iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 22 g / 11 g |
Angliavandeniai | 61,87 g / 38,94 g |
Skaidulinės medžiagos | 7,20 g |
Baltymai | 13,32 g |
Druska | 0,26 g |
Gali būti glitimo, pieno (įskaitant laktozę) ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje 20 °C temperatūroje. Pagaminimo data / Geriausias iki: žr. ant pakuotės.